EEN APPARTEMENT OF PENTHOUSE
IN EEN ELEGANTE WOONVILLA

FABhouse Gouda bestaat uit 12 appartementen, in grootte variërend van 83 tot 171 vierkante meter. Twee van de twaalf zijn royale penthouses, die een spectaculair dakterras hebben. Als bewoner van een appartement heeft u een heerlijke tuin of een ruim balkon. Deze riante balkons zijn geïnspireerd op veranda’s, die op de begane grond voor een beschutte plek aan het huis zorgen. Afhankelijk van de ligging kunt u iedere dag genieten van een ontbijtje in de eerste zonnestralen of juist van een borrel bij ondergaande zon.

In de comfortabele appartementen van FABhouse Gouda woont u modern en geniet u van veel privacy. Alle appartementen zijn duurzaam, comfortabel en goed voorbereid op de toekomst. Dit ziet u terug in de gasloze installatie met warmtepompen en de vloerverwarming aangevuld met convectoren voor een snelle opwarming. De zonnepanelen op het dak voorzien de gemeenschappelijke ruimtes van stroom voor de verlichting, wat de VvE kosten laag houdt. Bovendien zijn alle plattegronden zodanig ontworpen dat – mocht dat in de toekomst ooit nodig zijn – zij rolstoeltoegankelijk zijn.

UW EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING

De appartementen zijn allemaal inclusief eigen parkeerplaats, in sommige gevallen zelfs twee. U parkeert dus op uw individuele plek op eigen terrein, op de parkeerplaats direct achter het pand. Daar is ook uw eigen onderheide berging gelegen, ruim genoeg voor het opbergen van meerdere fietsen of andere spullen. Iedere berging is voorzien van een eigen, individuele stroomvoorziening, bijvoorbeeld voor het opladen van uw elektrische fiets. Vanaf het parkeerterrein kunt u als bewoner direct via de achteringang het pand in.

De hoofdentree is aan de Achterwillenseweg. Bezoekers kunnen daar parkeren en aanbellen met het video intercomsysteem. De huisnummers en postvakken bevinden zich naast de voordeur. In het ontwerp van het plan is veel zorg besteed aan een prettige entree en trappenhuis. Bij de voor- en achterdeur is een ruime hal die leidt naar de gang. In het dak zijn grote daklichten gemaakt zodat er volop daglicht in de gangen kan komen. Door vides in het trappenhuis komt het daglicht tot aan de begane grond. De lift is ruim van opzet, maar u kunt ook de brede trappen nemen naar boven.DE GEZELLIGHEID VAN GOUDA EN DE RUST VAN DE NATUUR

Aan de Achterwilligenseweg woont u op fietsafstand van het historische stadshart van Gouda. U heeft dus alle gemakken en charme van de stad bij de hand. En toch woont u hier heerlijk rustig. Gouda-Noord heeft ook zelf genoeg faciliteiten om het u makkelijk te maken. En méér zelfs. Loop uw appartement uit en binnen vijf minuten wandelt u door het groen van de Goudse Hout. Direct achter dit park begint een van de mooiste stukjes Nederland: de Reeuwijkse Plassen, een beschermd natuurgebied waar het heerlijk wandelen, fietsen of varen is.

12 MAANDEN WOONPLEZIER IN GOUDA

Gouda is zo’n stad waar het 12 maanden per jaar fijn wonen is. Het is een stad om te shoppen en te slenteren. Het is ook een stad met nog een echt historische uitstraling, met de markt, de Sint Janskerk en de grachten. In het centrum heeft u die plezierige mix van bekende logo’s op de gevels en lokale winkeliers. U kunt er naar het theater en naar de film. Gouda heeft een eigen ziekenhuis, er zijn verenigingen voor sport en spel.

RUIMTE OM TE LEVEN EN TOCH ALLES DICHTBIJ

Als middelpunt van Zuid-Holland ligt de stad Gouda heel gunstig ten opzichte van andere steden. Dat mág met de auto, maar de trein is ook een optie. Via de A12 bereikt u in 20 minuten Rotterdam, in 25 minuten Den Haag en in 30 minuten Utrecht. Verlangt u naar meer ruimte en eigenheid, maar wel met contacten, werk en andere bezigheden dichtbij, dan is FABhouse Gouda wellicht de plek voor u.