EEN APPARTEMENT OF PENTHOUSE
IN EEN CHIQUE WOONVILLA

FABhouse Gouda bestaat uit 12 appartementen, in grootte variërend van 83 tot 171 vierkante meter. Twee van de twaalf zijn penthouses, die een spectaculair dakterras als extra hebben. Ook als appartementbewoner heeft u een heerlijke tuin of een uitzonderlijk groot balkon. Deze riante balkons zijn geïnspireerd op veranda’s, die op de begane grond voor beschutte plek aan het huis zorgen. Afhankelijk van de ligging kunt u iedere dag genieten van een ontbijtje in de eerste zonnestralen of juist van een borrel bij ondergaande zon.

In de comfortabele appartementen van FABhouse Gouda woont u modern en geniet u van veel privacy. Of dat nu is op het royale dakterras van een van de penthouses, een knus balkon of juist een heerlijke tuin op de begane grond. Alle appartementen zijn duurzaam, comfortabel en goed voorbereid op de toekomst. Dit ziet u terug in de gasloze installatie met warmtepompen en de vloerverwarming. De zonnepanelen op het dak voorzien de gemeenschappelijke ruimtes van stroom voor de verlichting, wat de VvE kosten laag houdt.

UW EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING

De appartementen zijn allemaal inclusief eigen parkeerplaats, in sommige gevallen zelfs twee. U parkeert dus op uw individuele plek op eigen terrein, op de parkeerplaats direct achter het pand. Daar is ook uw individuele, onderheide berging gelegen, ruim genoeg voor het opbergen van meerdere fietsen of andere spullen. Vanaf het parkeerterrein kunt u als bewoner direct via de achteringang het pand in.

De hoofdentree is aan de Achterwillenseweg. Bezoekers kunnen daar parkeren en aanbellen met het video intercomsysteem. De huisnummers en postvakken bevinden zich naast de voordeur. Bij het ontwerp van het plan is veel zorg besteed aan een prettige entree en trappenhuis. Bij de voor- en achterdeur is een ruime hal die leidt naar de gang. In het dak zijn grote daklichten gemaakt zodat er volop daglicht in de gangen kan komen. Door vides in het trappenhuis komt het daglicht tot aan de begane grond. De lift is ruim van opzet, maar u kunt ook de brede trappen nemen naar boven.

De situatietekening is te downloaden onder 'verkoopinformatie'.

De gezelligheid van Gouda, de rust van Noord.

Aan de Achterwilligenseweg woont u op fietsafstand van het centrum. U heeft dus alle gemakken van de stad bij de hand. En toch woont u hier heerlijk rustig. Gouda-Noord heeft ook zelf genoeg faciliteiten om het u makkelijk te maken. En méér zelfs. Loop uw appartement uit en binnen vijf minuten wandelt u door het groen van de Goudse Hout. Direct achter het park begint een van de mooiste stukjes Nederland: de Reeuwijkse Plassen, een natuurgebied dat al eeuwenlang hetzelfde is.

12 MAANDEN WOONPLEZIER IN GOUDA

Gouda is zo’n stad waar het 12 maanden per jaar fijn wonen is. Het is een stad om te shoppen en te slenteren. Het is ook een stad met nog echt een historische uitstraling, met de markt, de Sint Janskerk en de grachten. In het centrum heeft u die plezierige mix van bekende logo’s op de gevels en lokale winkeliers. U kunt er naar het theater en naar de film. Gouda heeft een eigen ziekenhuis, er zijn verenigingen voor sport en spel. En als middelpunt van Zuid-Holland ligt de stad ook nog eens gunstig met het oog op andere grote steden in de provincie. Dat mág met de auto, maar de trein is ook een optie.